strumica denes logo

ВО САБОТА СИЛНАТА БЕЛАСИЦА ИГРА ПРОТИВ ФК ПЛАЧКОВИЦА – АЈДУЦИТЕ ОГРАНИЗИРААТ СОБИР!

Автор:

Датум:

април 4, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

април 4, 2018

Категории:

Спорт

Со почеток од 13 часот, во сабота силната БЕЛАСИЦА и гордоста на струмичани игра против ФК Плачковица. Струмичките Ајдуци велат дека првата лига ни е пред нос и потребно е сега да бидеме најмасовни и најмногу да ја бодриме Беласица. Затоа, тие организираа собир на летниковецот до стадионот Младост во 11:30 часот.