Home

Perdormire
Спорт

(ВИДЕО) СТРУМИЧАНЕЦОТ ВАНЕ СТОЈАНОВ НАПРАВИ ОНЛАЈН ВИДЕО ЧАС ПО ФИЗИЧКО ЗА УЧЕНИЦИТЕ!

Home

Струмичкиот спортист Ване Стојанов направи онлајн видео час по физичко за учениците, бидејќи тие не се во можност за било каква физичка активност поради мерките на владата да се седи дома за да се заштитиме од Корона вирусот. Како што вели тој за нашиот портал, потребна е физичка активност ширум светот за да се намали стресот додека луѓето се во домовите. За таа цел видеото е направено да биде корисно за многу деца од нашата општина и пошироко! Во продоложение погледнете го: