Home

Perdormire
Спорт

(ВИДЕО) ЕПСКИОТ РАСКАЗ НА БАТЕ ВАНЕ КАКО ГИ ОДНЕЛ ПАНДЕВ И СТОЈКОВ ВО МИЛАНО!

Home

Легендарниот Ванчо Таковски е човекот благодарение на кој струмичка Беласица изнедри сјајна генерација фудбалери која подоцна го пропатува фудбалскиот свет.

Долго ќе се памети расказот на Бате Ване за сопругата,

за Леонардо Да Винчи, Стојков и Пандев.

И тоа во култната емисија кај Бошко Трпевски.