Home

Perdormire
Спорт Струмица

УПИСИ ВО РК АСТРАИОН НА НОВИ ЧЛЕНОВИ – ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА 075 214 160 И 078 852 964!

Home

РК Астраион започнува со тренинзи со млади категории и со уписи на нови членови.

Термини за тренинзи и уписи во:
Понеделник од 16:00-17:00 часот
Среда од 15:30-17:00 часот
Сабота од 12:00-13:00 часот во спортска сала “ПАРК”.

Контакт:
Ратко – 075-214-160
Миле – 078-852-964