strumica denes logo

ТИМОТ НА ЗОРАН СПАСОВ СО ДВА ЗЛАТНИ, ЕДЕН СРЕБРЕН И ДВА БРОНЗЕНИ МЕДАЛИ СЕ ВРАЌА ОД БАЛКАНСКОТО ПРВЕНСТВО КОЕ СЕ ОДРЖА ВО КРАЉЕВО,СРБИЈА!

Автор:

Датум:

јуни 20, 2022

Категории:

Спорт, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 20, 2022

Категории:

Спорт, Струмица

ТИМ ЗОРАН од Струмица учествуваше на Балканското првенство во Краљево, Србија и постигна значајни успеси за нашиот град и држава. Натпреварувачите на ТИМ ЗОРАН освоија два златни медали, еден сребрен и два бронзени.

1. АЛЕКСАНДАР ДЕЛИОВСКИ – ЗЛАТЕН МЕДАЛ
2. АНТОНИО ТАШКОВ – ЗЛАТЕН МЕДАЛ

3. ЃОРГИ ДЕЛИЕВСКИ – СРЕБРЕН МЕДАЛ

4. СЛАВЕ ДЕЛИОВСКИ – БРОНЗЕН МЕДАЛ
5. ФИЛИП КОЦЕВ – БРОНЗЕН МЕДАЛ

Честитки за успесите!