Home

Perdormire
Спорт

ТИМ ЗОРАН ПОВТОРНО ГИ СОБРА НАГРАДИТЕ НА КИК-БОКС ТУРНИРОТ ВО СРБИЈА, ОВОЈПАТ ОСВОИЈА ВКУПНО ШЕСТ МЕДАЛИ!

Home

Тим Зоран повторно во центарот на вниманието на кик-бокс турнирот во Србија, Јагодина! Овојпат тие освоија шест медали во различни категории, односно 3 први места, 2 втори и едно второ место! Тимот на Зоран Спасов важи за еден од најдобрите во балканот, затоа не е ни чудо што на скоро секое натпреварување повеќето награди одат кај нив. Во продолжение имињата на наградените:

1. АЛЕКСАНДАР АРАПОВ 19.07.2012 година, POINT FIGHT до 32 кг. (ПРВО МЕСТО)
2. АЛЕКСАНДАР ДЕЛИОВСКИ 01.03.2007 година, POINT FIGHT до 69 кг. (ПРВО МЕСТО)
3. МАРКО АНДОНОВ 17.03.2003 година, LOW KICK до 71 кг. (ТРЕТО МЕСТО)
4. СЛАВЕ ДЕЛИОВСКИ 27.03.2003 година, LOW KICK до 81 кг. (ТРЕТО МЕСТО)
5. ПЕПИ ВЕЛКОВ 26.09.1997 година, К1 до 67 кг. (ПРВО МЕСТО)
6. ВАСКО ИЛИЕВ 24.06.2001 година К1 до 63.5 кг. ВТОРО МЕСТО)

Честитки до сите!