strumica denes logo

ТИМ ЗОРАН ОД СТРУМИЦА СО ТРИ МЕДАЛИ СЕ ВРАТИ ОД ЕВРОПСКИОТ КУП ВО САРАЕВО!

Автор:

Датум:

мај 10, 2023

Категории:

Спорт, Струмица

Автор:

Датум:

мај 10, 2023

Категории:

Спорт, Струмица

КБК ТИМ ЗОРАН – СТРУМИЦА од Европскиот куп кој се одржа во Сараево, се врати со значајни резултати.

– ТАНКИЦА КОЦЕВА (ТРЕТО МЕСТО.
– АЛЕКСАНДАР ДЕЛИОВСКИ (ТРЕТО МЕСТО).
– СЛАВЧЕ ДЕЛИОВСКИ (ВТОРО МЕСТО).

Честитки до целиот тим!