СТРУМИЧАНКАТА ЉУБИЦА АНДОНОВСКА ВО ТУРЦИЈА УЧЕСТВУВАШЕ ВО РАЗВОЈНИТЕ АКТИВНОСТИ ОРГАНИЗИРАНИ ОД TENNIS EUROPE!

декември 13, 2021

Нашата Струмичанка Љубица Андоновска овие денови учествува во Анталија – Турција со Федерацијата на Р. Македонија со U12 и U14 тимови во развојни активности организирани од Tennis Europe во соработка со Мегународната тениска Федерација. Во оваа организација учествуват сите Држави од Европа со своите тимови.

Љубица Андоновска учествува во категоријата на U12 тимот.

Тренери на настаните се Круно Деспотовски до 12 години и Владимир Томиќ до 14 години и Државниот селектор Горан Шевченко.

Честитки до родителите за упорноста и работењето со Љубица Андоновска, до ТК НЕТ-Струмица и тренерот за кондиција Ване Стојанов.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: