СТРУМИЧАНЕЦОТ СТОЛЕ АНГЕЛОВСКИ СО ЗЛАТО СЕ ВРАЌА ОД БАЛКАНСКОТО ПРВЕНСТВО ВО АТЛЕТИКА ЗА ВЕТЕРАНИ ВО АЛБАНИЈА!

септември 18, 2021

Струмичанецот Столе Ангеловски кој е член на АК БЕЛАСИЦА РАН, со златен медал се враќа од Балканското првенство во атлетика за ветерани кое се одржа во Корча-Албанија. Ангеловски е шампион на 800 метри, а освен тој, на првенството од истиот клуб учествуваше и Васил Георгијевски.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: