Home

Perdormire
Спорт Струмица

СТРУМИЧАНЕЦОТ РИСТО НИКОЛОВ СО ТРАНСФЕР ВО БИОГАС НАФЕЛС ВО ШВАЈЦАРИЈА!

Home

Средниот блокер на македонската репрезентација по 5 години поминати во Џио Струмица, повторно се сели во странство.

Биогас Нафелс има големи амбиици за претстојната сезона, а Ристо Николов треба да биде од голема помош за остварување на истите.

Среќно Ристо!!👊👊