Home

Perdormire
Спорт

СТРУМИЧАНЕЦОТ РИСТО НИКОЛОВ ГО ПРОДОЛЖИ ДОГОВОРОТ СО ЏИО!

Home

НИКОЛОВ ПРОДОЛЖУВА СО ЏИО!

Репрезентативниот среден блокер Ристо Николов го продолжи договорот со Џио и за наредната сезона!

Нашиот тим од Струмица полека го добива европскиот лик и квалитет како што заслужува.

„Наредниот период следуваат уште позитивни вести во однос на засилувања и европскиот пат на нашиот тим!“

– објави Џио на својата официјална фејсбук страница!