Home

Perdormire
Спорт

СТРУМИЧАНЕЦОТ КИРИЛ ПАНОВ МЕТА НА ПОГОЛЕМИ ЕЛИТНИ КЛУБОВИ ВО КОШАРКАРСКА ШПАНИЈА!

Home

Кирил Панов-Струмичанецот кој четири години е играч на шпанскиот кошаркарски тим Терра Алфас се’ повеќе го привлекува вниманието на прволигашите од АБЦ лигата во Шпанија. Како што не информира неговиот татко, за Кирил веќе подолго време се заинтересирани поголеми елитни клубови и по се изгледа од септември тој ќе игра во една од најголемите и најсилните кошаркарски лиги во Европа. Во продолжение погледнете го видеото: