СТРУМИЧАНЕЦОТ ДАРКО ГЕЛЕВСКИ ПОБЕДИ ГОЛЕМ ФАВОРИТ ВО КИК БОКС НА ЕВРОПСКИОТ ТУРНИР ВО СРБИЈА!

мај 17, 2021

Во Струмица велат „не е се’ во мускулите“, а тоа го докажа и нашиот струмичанец Дарко Гелевски кој на Европскиот турнир во кик бокс во Србија успеа да го победи искусниот Лазар Дурич кој пред борбата важеше за огромен фаворит. Со оглед на тоа дека Гелевски само што започна со овој спорт, тоа е доказ дека следуваат уште поголеми успеси во иднина. Инаку, Дарко Гелевски го претставуваше тимот на Тим Зоран од Струмица. Честитки!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ