strumica denes logo

СТРУМИЧАНЕЦОТ ДАРИО ТРЕНЧЕВ СЕ ВРАТИ СО БРОНЗА ОД ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО ВО КРШЕЊЕ СО РАКА!

Автор:

Датум:

април 19, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

април 19, 2018

Категории:

Спорт

Струмичанецот Дарио Тренчев со бронза се врати од државното првенство во кршење со рака. На првенството учествувале 114 натпреварувачи. Инаку, Тренчев е роден 1997 година, во моментот студира на ФОН-отсек безбедност втора година. На државното првенство учествувале учесници од Македонија, Србија, Албанија и Бугарија. Честитки!