Home

Perdormire
Спорт Струмица

СТРУМИЦА ГИ ИМА НАЈДОБРИТЕ РИБОЛОВИ: СРК „ТРОФЕЈ“ СЕ ШАМПИОНИ НА ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО ВО РИБОЛОВ ВО МАКЕДОНИЈА!

Home

Фудбал, кошарка, одбојка, ракомет а сега и риболов. Струмица ги има најдобрите риболови откако на државното првенство го освоија првото место во групна конкуренција, додека поединечно струмичанецот Илија Илиев го освои третото место. Тимот на СРК „Трофеј“ го сочинуваат: Петар Наков, Илија Илиев, Драган Димитриевски, а тренери Наке Гузелов и Ѓорге Гошев. Честитки од тимот на Струмица Денес!