Home

Perdormire
Спорт

SPORTMEDIA: КЛУБОТ ЗАМИНУВА ВО ИСТОРИЈАТА: Од Струмица, на улица!

Home

SPORTMEDIA пишува дека Црните најави се реализираа. По долги, долги години, нема сениорска кошарка во Струмица.

Екипата која беше проектирана да игра во Втората лига ја нема. Нема ниту финансии потребни за нормално функционирање на она што некогаш беше гордост на кошаркарска Струмица.

Повеќе читајте во утрешното печатено издание на „Спорт”…

ИЗВОР: SPORTMEDIA