strumica denes logo

СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ОРГАНИЗИРА ХУМАНИТАРЕН ТУРНИР ВО СЕРВА!

Автор:

Датум:

април 18, 2019

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

април 18, 2019

Категории:

Спорт

Во вторник, 23 Април во спортската сала на СОУУД ,,Димитар Влахов” Струмица во 8 часот ќе се одржи хуманитарен турнир во серва. Собераните средства ќе бидат донирани за хуманитарни цели. Ќе бидат поставени кутии за донации.