Perdormire
Спорт

СО ПОБЕДАТА НАД АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ, МЛАДИТЕ ФУДБАЛЕРИ НА БЕЛАСИЦА ГО ОСВОИЈА „БЕЛАСИЦА КУП 2018″

Младите фудбалери НА ФК Беласица го освоија „БЕЛАСИЦА КУП 2018“ триумфирајќи во финалето против ФК „Академија Пандев“. Натпреварот заврши со резултат од 1:1, но фудбалерите на ФК Беласица беа подобри во изведувањето на пенали. Големи честитки за освоеното прво место.