Perdormire
Спорт

СЛАВЕ ВЕЛКОВ ГО ОСВОИ ТРЕТОТО МЕСТО ВО ИЗБОР НА НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО СЕНИОРСКА КОНКУРЕНЦИЈА!

Home

Многу награди, многу забава и многу возбудувања синоќа на традиционалната манифестација „Избор на спортист на годината“ која традиционално се одржува секоја година. Најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2018 беа наградени а Славе Велков од ЖФК Тиверија го освои третото место во избор за најдобар тренер во сениорска конкуренција. Честитки!