strumica denes logo

СЕ БАРА ТРОСОБЕН СТАН ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ОКОЛУ СПОРТСКИОТ КОМПЛЕКС „АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ“

Автор:

Датум:

јуни 30, 2021

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јуни 30, 2021

Категории:

Спорт

Се бара трособен стан за изнајмување околу спортскиот комплекс „Академија Пандев“. Сите понуди пишете ги во коментар или во порака на Струмица Денес.