Home

Perdormire
Спорт

РИСТО НИКОЛОВ ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР СПОРТИСТ ВО КВАЛИТЕТЕН ЕКИПЕН СПОРТ!

Home

Многу награди, многу забава и многу возбудувања вечерва на традиционалната манифестација „Избор на спортист на годината“ која традиционално се одржува секоја година. Најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2019 беа наградени, а струмичанецот Ристо Николов оваа година беше избран за најдобар спортист во квалитетен екипен спорт. Честитки!