Home

Perdormire
Спорт

РАДЕ ЦИЦМИЛОВИЌ ПОВТОРНО ТРЕНЕР НА ФК БЕЛАСИЦА!

Home

Раде Цицмиловиќ: – Чест и задоволство ми е што повторно се враќам во ФК Беласица. Позната ми е средината. Со повеќето фудбалери работевме заедно во изминатиот период. Иако сме на последното место во моментов, верувам во сите фудбалери како и стручниот штаб околу мене, и убеден сум дека ќе обезбедиме опстанок за ФК Беласица и следната година да игра во ПМФЛ. Голема благодарност до управата, што повторно ми укажува доверба да ја водам ФК Беласица.