ПРОДОЛЖУВА СЕРИЈАТА НА ПОБЕДИ – НАКОВСКИ ВОЛЕЈ СУПЕРИОРНИ ПРОТИВ ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ

ноември 25, 2018

Со резултат 3:1 во сетови против екипата на ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ, НАКОВСКИ ВОЛЕЈ од Струмица продолжуваат со своите успешни натпревари. Имено, ова е петта победа по ред.

ПРВ СЕТ: 25:18

ВТОР СЕТ: 21:25

ТРЕТ СЕТ: 25:15

ЧЕТВРТ СЕТ: 25:13

Честитки за за целиот тим за големата победа!

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: