strumica denes logo

ПРИЈАВЕТЕ СЕ: ВО ЧЕСТ НА ЏОКО ПОПОВСКИ ОРГАНИЗИРАН МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ!

Автор:

Датум:

јануари 14, 2019

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јануари 14, 2019

Категории:

Спорт

Со огромна чест и задоволство Ве покануваме на четвртиот Меморијален турнир во мал фудбал „Џоко Поповски“, кој ќе се одржи на 27 јануари во спортската сала на СОУ„Димитар Влахов“ во 11:00 часот. Учеството на турнирот е бесплатно а сите заинтересирани за пријавување на екипа можат да го сторат директно во порака на овој профил. (https://www.facebook.com/ultras.strumica)