Perdormire
Спорт

ПРИЈАВЕТЕ СЕ: ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ МИТРОВДЕН, ОРГАНИЗИРАН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ СО СЕДЛАРЦИ, ОПШТИНА ВАСИЛЕВО!

По повод христијанскиот празник Митровден се организира турнир во мал фудбал во село Седларци-Општина Василево.

Според правилата на турнирот секоја екипа треба да брои минимум 5, максимум 10 играчи. Котизацијата за учество изнесува 3000 денари.

Пријавувањето трае до 19.10.2019

Турнирот започнува на 21.10.2019

НАГРАДИ :

I МЕСТО – 35.000 денари

II МЕСТО – 15.000 денари

III МЕСТО – 10.000 денари

Пријавување на страницата или на телефонскиот : 071/911/826

Или на организаторот: https://www.facebook.com/bojan.atanasov.5458