ПРЕКРАСНИТЕ ПАТИКИ СО КОИ СТРУМИЧАНЕЦОТ АЛЕКСАНДАР ЉАФТОВ ЌЕ ИГРА НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО!

август 29, 2023

Посебно изработени патики со кои струмичанецот Александар Љафтов ќе игра на Европското Првенство. На патиките доминира МАКЕДОНСКОТО ЗНАМЕ, СЕМЕЈСТВОТО, а на предниот дел е испишан дел од МАКЕДОНСКАТА ХИМНА.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: