strumica denes logo

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО РЕДОСЛЕДОТ НА НАТПРЕВАРИ ВЕЧЕРВА НА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО РАДОВО!

Автор:

Датум:

јуни 13, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јуни 13, 2018

Категории:

Спорт


Kако што најавивме претходно, пред два дена започна познатиот турнир во мал фудбал во Радово. Отварањето помина фантастично со големи возбудувања и одлична еуфорија. Турнирот продолжува и вечерва а редоследот е следен:
21:00 часот (РУСКИ КОМЕРЦ ДАБИЛЕ – 8-ми СЕПТЕМВРИ РАДОВО
22:00 часот ( МАРИЈА ТРЕЈД ЕДНОКУЌЕВО – ЕЛЕКТРОУНИВЕРЗАЛ МЕТАЛПЛУС-СТРУМИЦА
23:00 часот ( АЛУПАН ЏС – ПРЕСЕН БОСИЛОВО