Home

Perdormire
Спорт

ПОБЕДОНОСНИОТ ПОХОД НА НАКОВСКИ ВОЛЕЈ ПРОДОЛЖУВА: КАДЕТКИТЕ ГО ПОРАЗИЈА ФОРЦА СКОПЈЕ!

Home

Со резултат од 3:1 во сетови, падна и Форца Скопје! Наковски Волеј го продолжува својот победоносен поход не покажувајќи милост кон противникот! Кадетките на ОК Наковски Волеј покажаа добра игра која резултираше со убава победа. Честитки!