strumica denes logo

ОВАА САБОТА СИТЕ НА СТАДИОН, СИТЕ ЗАЕДНО ДА ГО ПРОСЛАВИМЕ ВЛЕЗОТ ВО ПРВАТА ЛИГА НА СТРУМИЧКАТА ГОРДОСТ БЕЛАСИЦА!

Автор:

Датум:

мај 3, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

мај 3, 2018

Категории:

Спорт

Оваа сабота со почеток од 16:30 часот, струмичката гордост ФК БЕЛАСИЦА игра против ФК КОЖУВ. Затоа, сите заедно на стадион да ја бодриме Беласица и со победа заедно да го прославиме влезот во долго очекуваната прва лига. НАПРЕД ПЛАВИ!

.