Отворени забавни фудбалски школи – Струмица 2019

октомври 18, 2019

Петок 18.10.2019 година со почеток во 13 часот ќе се одржи првиот настан од „Отворените забавни фудбалски школи“ на плоштадот „Гоце Делчев“ во Струмица.

На првиот настан ќе учествуваат ученици од II-IV одделение од основните училишта:

ООУ „Даме Груев“ – Куклиш

ООУ „Сандо Масев“ – Струмица

ООУ „св. Кирил и Методиј“ – Дабиле

ООУ „Никола Вапцаров“ – Струмица

ООУ „Маршал Тито“ – Муртино

Во наредните настани ќе бидат вклучени останатите основни и подрачни училишта во нашата Општина.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ