Home

Perdormire
Спорт

ОРГАНИЗИРАНА ФАН ЗОНА ВО СТРУМИЦА ВО „BOULEVARD CAFE“ – ОД УТРЕ ЗАПОЧНУВА НОВИОТ ПОХОД НА МАКЕДОНСКИТЕ РАКОМЕТАРИ!

Home

Пред нашите ракометари е нов голем предизвик – Европското првенство кое ќе се одржува во Австрија, Норвешка и Шведска.

Затоа, Boulevard Cafe, местото кое веќе стана традиција каде се навива жестоко при настапите на македонските спортисти, и оваа година ќе организира заедничко следење на сите натпревари.

Ве очекуваме за сите заедно да навиваме и да се внесеме во ракометниот свет!

Со срце за Македонија! 🇲🇰