ОК Наковски волеј најбројни и најдобри меѓу најуспешните спортисти и спортски клубови во општина Струмица за 2022 година!

февруари 4, 2023

🏐ОК Наковски волеј најбројни и најдобри меѓу најуспешните спортисти и спортски клубови во општина Струмица за 2022 година ⭐️

🥇место за ОК Наковски волеј во категорија – најдобра екипа во млади категории во екипен спорт

🥈место за Добрина Хаџи-Тошева во категорија – најдобар спортист во млади категории во екипен спорт

🥉место за Тинче Недева во категорија – најдобар спортист во сениорска конкуренција во квалитетен екипен спорт

🥈2 место за Александар Митев во категорија – најдобар тренер во млади категории во екипен спорт

⭐ Ивана Милева – Награда спортска надеж за понатамошен развој на младите спортисти

Одличните остварени резултати 🏆добиените признанија и награди се мотивација за уште поголеми предизвици и успеси на тимот на ОК Наковски волеј 🏐

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: