strumica denes logo

ОК „ЏИО СТРУМИЦА“ ПРОДОЛЖУВА ДА „ГАЗИ“: ГОЛЕМ ПОРАЗ НА „ЛИРИЈА“ ВО ТЕТОВО!

Автор:

Датум:

март 18, 2019

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

март 18, 2019

Категории:

Спорт

ОК „Џио Струмица“ го продолжува својот победнички ритам без пораз во самото првенство! Со 3:0 во сетови тие им нанесоа голем пораз на одбојкарите на „Лирија“ во Тетово. Следни на листата на „Џио Струмица“ се ОК „Шутова“ во Кичево. Со среќа!