strumica denes logo

ОГРОМНООО БРАВОО: ООУ “Видое Подгорец”-Колешино Балкански шампион во футсал!

Автор:

Датум:

јуни 16, 2019

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јуни 16, 2019

Категории:

Спорт

Екипата на ООУ “Видое Подгорец”-Колешино е нов Балкански шампион во футсал (ж). Вчера тие одиграа два натпревари со екипите на Косово А и Косово Б.Екипата на Косово А беше совладана со резултат од 5:1,а со екипата на Косово Б одиграа нерешено 2:2 што беше доволно да бидат најдобри и да ја освојат титулата Балкански Шампиони!