strumica denes logo

ОФИЦИЈАЛНО: ЗОРАН БАЛДОВАЛИЕВ СЕ ВРАТИ ВО СВОЈОТ МАТИЧЕН КЛУБ !

Автор:

Датум:

јуни 4, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јуни 4, 2018

Категории:

Спорт

Зоран Балдовалиев е второто големо засилување на нашиот клуб и од наредната сезона Балдовалиев ќе ги брани боите на својот матичен клуб.

Му посакуваме добредојде и многу успех.