НОВАТА ЕРА НА ФУДБАЛОТ ЗАПОЧНУВА ОД СТРУМИЦА: АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ ГО ПОТВРДИ ПАРТНЕРСТВОТО СО ИТАЛИЈАНСКИОТ КЛУБ БРЕРА!

септември 16, 2022

ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ:

Нови почетоци за нови успеси!

Да се биде најдобар, меѓу другото, подразбира и да се биде иновативен, отворен за соработки и подготвен да му се спротивставиш на конвенционалното.

На огромно задоволство би сакале да ви го најавиме нашето ново големо партнерство со италијанскиот фудбалски клуб Брера од Милано – почеток на една нова ера во фудбалот преку иновативен и современ пристап кон фудбалското работење и една сосема поинаква и возбудлива приказна!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: