Home

Perdormire
Спорт

НЕКОГАШНИОТ ФУДБАЛЕР НА БЕЛАСИЦА – ИЛИЈА НИКОЛОВ МОТОРЕТКАТА, НАПОЛНИ 100 ГОДИНИ!

Home

Илија Николов – Моторетката вчера со најблиските го прослави својот 100-ти роденден. Првите фудбалски почетови го направил во 1922 година, а својата кариера ја завршил во 1953 година. Среќен роденден!