Home

Perdormire
Спорт

НАВИВАЧИ НА ЛИВЕРПУЛ ОД СТРУМИЦА ЌЕ ПРИСУСТВУВААТ НА НАЦИОНАЛНИОТ СОБИР ВО ВЕЛЕС!

Home
Навивачи на Ливерпул од Струмица ќе присиствуваат на националниот собир кој ке се одржи во Велес. Собирот го организира Macedonian Reds а воедно настанот ке биде од хуманитарни цели за поранешната легенда на Вардар, Венцислав Симоновски. Од Струмица ке има организирано превоз па сите оние кои се заинтересирани може да се пријават на 078 456 319. Настанот ќе се одржи на 04.04.2018 со почеток во 20:00 часот

Коментирај

Click here to post a comment