Home

Perdormire
Спорт

„НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“- МЛАДИНСКИ ДРЖАВНИ ПРВАЦИ НА МАКЕДОНИЈА!

Home

Екипата на женскиот одбојкарски клуб „Наковски Волеј“ со победата над ОК „ПЕЛИСТЕР“ со резултат од 0:3 во сетови и официјално станаа младински државни прваци на Македонија. Ова е голем успех за клубот, голем успех за Струмица! Честитки.