Perdormire
Спорт

НАКОВСКИ ВОЛЕЈ ГО ОСВОИЈА ВТОРОТО МЕСТО ВО КАТЕГОРИЈАТА НАЈДОБРА ЕКИПА ВО МЛАДИНСКА КОНКУРЕНЦИЈА

Home

НАКОВСКИ ВОЛЕЈ и оваа година меѓу најуспешните во Струмица. Синоќа на традиционалната спортска манифестација која се одржува секоја година,го добија второто место во категоријата најдобра екипа во младинска конкуренција. Честитки!