strumica denes logo

МНОГУ ЉУБОВ ВО ЕДЕН СТАТУС: СТРУМИЧАНЕЦ ОБЈАСНУВА ЗА АЈДУЧКАТА ЉУБОВ КОЈА НЕМА КРАЈ!

Автор:

Датум:

март 18, 2018

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

март 18, 2018

Категории:

Спорт

ХРИСТИЈАН НИКОЛОВ:

Как помалечок ме питаа:Христи зашо одаш со тие наркомани,со тие човеци шо немат иднина,со човеци шо нема шо да прават друго и се дерат как ненормални и јас цело време си виках ак е некој наркоман не значи дека и другите се наркомани и одам оти сакам,и дојде време јас нешто да ве питам.Шо знате вие за љубов спрема клубо,градо, шо знате за нервоза кога својот тим ќе промаше сигурна шанса за гол иликош,шо знате вие за разочарува ње кога својо тим ќе изгуба одлучувачка утакмица,шо знате вие за ослободување за бегање од школски час за зимуване на слободен ден од работа за да одаш на гостуване да го бодраш својо тим,шо знате вие за ежење кога ќе ја слушнаш песната не плачи мама молим те,шо знате за оставане без зборови кога ќе погледнаш видео од поголемите нaвивачки групи, и за крај едно ќе ви кажам АЈДУЧКА ПЕСНА ВЕЧНО ЌЕ СЕ ПЕЕЕ!