Младите надежи на ФК Беласица се вратија од Белград, Србија полни со нови искуства!

јуни 19, 2018

ФК БЕЛАСИЦА:

Одигравме два натпревари против Коервер-Врсач и Васариште од кои ги изгубивме и двата, но најважно од сѐ, се забавуваме и стекнавме нови искуства. Третиот натпревар против Сунце го добивме службено, бидејќи нивната екипа не се појави на теренот.

Поради тоа што не се пласиравме за понатаму, последниот ден го искористивме за да го прошетаме и разгледаме Белград. Ги посетивме Калемегдан и зоолошката што се наоѓа во близина на истото место.

Дружбата помеѓу младите беше прекрасна и навистина се чувствуваше тимскиот дух за време на целата авантура.

Сакаме да се заблагодариме на ПАРТИЗАН за прекрасната организација на турнирот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ