МАКЕДОНСКИТЕ ФУБАЛЕРИ ВО СОЛЗИ – ГОРАН ПАНДЕВ Е СЛАБОСТА НА ЦЕЛА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА!

јуни 21, 2021

Многу емоции на денешниот натпревар против Холандија откако Горан Пандев изјави дека ова е последниот меч во македонскиот дрес. Фудбалската Репрезентација на Македонија споделува фотографии од македонските фудбалери кои со солзи ја примија веста. Горан Пандев е слабоста на цела репрезентација и со сигурност ќе недостасува многу!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: