Perdormire
Спорт

МАКЕДОНИЈА ГО ЗАПОЧНА СВОЈОТ ПОХОД, ПРВА ПОБЕДА НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ВО РАКОМЕТ!

Започна походот на Македонија! Прва победа на Европското првенство во ракомет на македонската репрезентација над екипата на Украина со резултат од  26-25. Секоја чест момци, вака се бранат боите на нашата единствена МАКЕДОНИЈА!