Home

Perdormire
Спорт

ПО ПОВОД ДЕНЕШНИОТ ПРАЗНИК, ЌЕ СЕ ОДИГРА РАКОМЕТЕН НАТПРЕВАР ПОМЕЃУ ВЕТЕРАНИТЕ НА СТРУМИЧКИОТ РАКОМЕТ И ВЕТЕРАНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА!

Home

По повод денешниот празник на градот, со почеток во 18:00 часот во спортската сала на СОУ „Димитар Влахов“, ќе се одигра ракометен натпревар помеѓу ветераните на струмичкиот ракомет и репрезентацијата на Македонија за ветерани-предводена од легендата на македонскиот ракомет Пепи Манасков.