ЛЕТЕН ФУДБАЛСКИ КАМП ПАНДЕВ 2019

март 14, 2019

ЛЕТЕН ФУДБАЛСКИ КАМП ПАНДЕВ 2019

Одбележете го летото на Вашите најмили со спортски активности кои засекогаш ќе ги помнат.
И оваа година ФК Академија Пандев под покровителство на Горан Пандев се случува второто издание на нашиот летен камп.
Комлетниот развој на нашите деца е од примарно значење, па затоа нашиот Летен Фудбалски Камп Пандев е идеалното место за нив.

  • Ориентираност кон исполнување на цели
  • Позиционирање
  • Физичко и ментално надградување
  • Тимска и континуирана работа
Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: