КОЈ АКО НЕ ТИМОТ НА ЗОРАН СПАСОВ ОД СТРУМИЦА: Освоени шест медали на Меѓународниот кик бокс куп Балкан опен во Босна и Херцеговина!

октомври 24, 2022

Тимот на Зоран Спасов учествуваше на Меѓународниот кик бокс куп ВАКО Балкан опен кој се одржа во Тешањ, Босна и Херцеговина и освоија шест медали.

ЗЛАТНИ МЕДАЛИ:

1. Драган Пандев, 42 кг.
2. Александар Делиовски, 63 кг.
3. Крсте Трајковски до 89 кг.

СРЕБРЕН МЕДАЛ:

1. Антонио Ташков до 74 кг.

БРОНЗЕНИ МЕДАЛИ:

1. Христијан Диневски, +81 кг.
2. Панче Витанов до 63.5 кг.

Честитки до освојувачите на медалите и тренерот Зоран Спасов.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: