Home

Perdormire
Спорт

КАКО ВО СТАРИТЕ ДОБРИ ВРЕМИЊА – ЦЕЛИОТ СВЕТ ВЕЧЕРВА ПИШУВА ЗА ГОЛЕМАТА И ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА!

Home

Победата на Македонија против Германија е ударна тема во регионот вечерва и покрај тоа што деновиве играа сите репрезентации на нашите соседи.

Српските, хрватските, босанските и црногорските медиуми се полни со комплименти за играта на нашиот национален тим и сензацијата која ја приредија во Дуисбург. Тоа може да се види и од насловите на тамошните портали.