Home

Perdormire
Спорт

ИМ НЕМА КРАЈ НА ИЗНЕНАДУВАЊАТА НА РИВЕРСОФТ: КОЛКУ ГОЛОВИ ЌЕ ПОСТИГНЕ МАКЕДОНИЈА, ТОЛКУ ПРОЦЕНТИ ПОПУСТ НАРЕДНИОТ ДЕН!

Home

🤾 ПОЧНУВА РАКОМЕТНОТО ЛУДИЛО 🤾
Македонија тргнува во нова офанзива во нови победи, а RIVER SOFT со нови ПОПУСТИ и нови изненадувања. RIVER SOFT одлучи на своите клиенти да ги изненади со големи попусти. Имено, колку голови Македонија ќе постигне за време на натпреварите, толку проценти попусти наредниот ден добиваат клиентите за купување на мали кујнски апарати, апарати за домаќинство и компјутерска опрема во нивните салони.

Со Ракометното Европско првенство почнуваат и ПОПУСТИТЕ во RIVER SOFT. Затоа Македонијо навивај јако радувај се на головите на Македонската Репрезенатација!