Home

Perdormire
Спорт

ГОЛЕМИ ЧЕСТИТКИ: СТРУМИЧКИОТ ТРЕНЕР ЈУГОСЛАВ ТРЕНЧОВСКИ Е НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО МАКЕДОНИЈА!

Home

Струмичкиот тренер Југослав Тренчовски е убедливо најдобар тренер во македонскиот фудбал! Тренчовски беше во сериозна трка со Ќатип Османи кој има освоено титула со Шкендија и Александар Васоски кој е одличен во Вардар! Тренчовски се заблагодари на сите а најмногу на неговите јунаци од Академија Пандев! Во неговото обраќање се заблагодари и на македонската фудбалска легенда Горан Пандев!